Подари… нежност и грижа

Със специалния промоционален пакет “За Нея“ от NutriGen

Краят на годината е време за равносметка. Време за обещания с поглед, отправен към нови хоризонти. 

Тази година обаче за всички ни е по-различна. Една година, в която грижата за здравето и грижата за себе си са по-важни отвсякога. И ако сме решени смело да се впуснем в своята годишна равносметка, то вероятно единственият въпрос, който има тежест за много от нас, е: „Доколко се погрижих за себе си?”. 

За всички годината отключи нови и непознати усещания, провокирайки ни в много аспекти да преминем границите на зоната си на комфорт. Ето защо, на финала й заслужаваме нещо наистина по-различно. 

Време за подаръци

Обичайно, с наближаването на коледните и новогодишни празници, се питаме: 

Имаме ли достатъчно добри идеи как да зарадваме любимите си хора?

Отново ли ще се наложи да избираме в последния момент, без да сме сигурни дали това е правилният подарък?

Но не е ли сега моментът да поставим себе си на първо място и да се запитаме “От какъв подарък имам нужда аз, като награда за всички предизвикателства през изминалите 365 дни?”.

Грижа за себе си

Това е най-личният подарък, който можем си направим и влиянието му се отразява много дълго, след като празниците отминат. 

За едни грижата за себе си е фокус върху здравословния хранителен режим, за други – повече физически занимания в подкрепа на нуждите на тялото, за трети – практики и терапии за освобождаване на стреса. Тази най-лична грижа започва с грижа за цялостното ни здравословно състояние. 

Едно е сигурно всички искаме да се радваме на здраво и красиво тяло, здрав дух и ведро настроение. Доколко това е възможно в динамичния ритъм на несигурните времена, в които живеем? И познаваме ли всъщност вътрешните си индивидуални потребности и генетични заложби на тялото си, за да можем благодарение на неговата жизненост и виталност да споделяме най-добрата си версия навън във всички аспекти? 

Да, точно сега е времето да направим за себе си онова, което да ни съхрани, да ни даде повече здраве, енергия и спокойствие.

Със специалния промо пакет “За Нея” имаме възможност да следваме своята индивидуална стратегия при превенция на социалнозначими и естроген-зависими заболявания, както и при изграждането на хранителен режим и грижа за кожата. Едно предложение от NutriGen, което може да вдъхнови дамите да си подарят грижа в дългосрочен план.

A защо не и да послужи като идея за подарък за любимата ви жена? 

podarak-za-kozhata-ngskin(2)

Грижа за нея 

Пакет “За Нея“ включва четири ключови генетични изследвания – NGHealth, NGDiet, NGDerm и NGEstrogen. 

Гените контролират всички биохимични реакции в организма и определят признаците му чрез синтеза на полипептидните вериги (белтъци). Генът е най-малката функционална единица за наследственост. Тоест – познавайки гените си, познаваме по-добре и себе си. 

Всяко генетично изследване, познато още като ДНК тестване, е иновативен подход, който дава информация за промените в ДНК последователността или структурата на хромозомите. Важна информация, която няма как да бъде получена, чрез който и да е друг метод на изследване. 

NutriGen предлага промоциална обща цена за четирите изследвания, с която този подарък за грижа за себе си е по-достъпен от всякога. Пестите време, средства и усилия в откриването на най-работещото за самите вас решение.

NGHealth

Генетично изследване в подкрепа на доброто здравословно състояние и оптималната физическа форма. На база на резултатите от NGHealth се изготвят индивидуални препоръки за ефективна здравна превенция и намаляване на риска от развитие на заболявания, към които има генетична предразположеност.

Изследването NGHealth предоставя „голямата картина“ за ключови метаболитни процеси в организма, свързани с усвояване на витамини, чувствителност към инсулин, реакции към храни и други. Резултатите дават възможност да се определи правилното количество и съотношение на витамини, минерали, фитохимикали, мазнини и въглехидрати, които да включите в диетата си. И още нещо много важно – вече ще знаете с точност каква е индивидуалната нужда за вас от хранителни добавки, за да компенсирате дефицити, причинени от определени генетични варианти.

NGDiet

Генетичните фактори определят от 40% до 80% от разликите в телесното тегло. ДНК вариациите имат сериозен ефект върху хранителните изисквания, метаболитната ефикасност и способността на даден човек да отслабне и да поддържа теглото си.

Изследването NGDiet дава информация какъв точно хранителен режим е съобразен с индивидуалните особености на вашия геном. И още: 

  • Максимално ефективен избор на хранителен и двигателен режим. 
  • Дългосрочни резултати без негативите на т.нар. йо-йо ефект.
  • Контрол на ключови фактори, свързани с начина на живот – сън, физическо натоварване, прием на хранителни добавки. 
  • Оптимални промени в режима с цел нормализиране на теглото и поддържането му в норма.

 

NGDerm

Кожният ДНК тест дава информация за индивидуалния дермагенетичен портрет, който не се променя и важи за цял живот. NGDerm обединява най-съвременните иновации в генетиката в едно изследване, като позволява научнообоснован информиран избор на най-подходящ метод за грижа за кожата. 

Тестът изследва 15 гена в 5 ключови категории:

  • Твърдост и еластичност
  • Гликиране (A.G.E.)
  • Щети и пигментация от слънцето
  • Увреждане от свободни радикали
  • Чувствителност и възпаление

На базата на получения дермагенетичен рисков профил, NGDerm предлага индивидуална превантивна програма за грижа за кожата,  включваща препоръки за съставки на продуктите за външно приложение, хранене, хранителни добавки и професионални процедури.

NGDerm действа директно в подкрепа на генетичния потенциал на всеки. 

podarak-za-kozhata-ngskin(3)

NGEstrogen 

Нивата на хормона естроген определят начина, по който протичат ключови биологични процеси. В зависимост от особеностите на генетичния профил, организмът е способен в различна степен да се справя с обработката на естроген. 

Нарушеният хормонален баланс може да доведе до редица естроген зависими заболявания. Затова е важно да познаваме добре даденостите на собственото си тяло, за да можем да отговорим по правилен начин на индивидуалните си потребности и пълноценно да се радваме на здравето си. 

Повече информация за специалния промо пакет “За Нея“ вижте тук.

И понеже грижата за здравето и грижата за себе си са по-важни от всякога, ви пожелаваме да си направите най-личния подарък, който наистина заслужавате. За едни истински уютни и споделени празници!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да се публикува.